NET.Notes Desktop: Historie a oblíbené položky

Historie prohlížení je jednou z klíčových částí systému NET.Notes Desktop. Tato funkce automaticky zaznamenává práci uživatele a přidává položky do historie prohlížených stránek. Kdykoli se tedy můžete vrátit k dříve otevřeným dokumentům či seznamům dokumentů, případně otevřít celou historii prohlížení.

Můžeme si nastínit jeden z příkladů: po příchodu do práce zkusíte zavolat jednomu ze zákazníků, abyste s ním vyřešil určitý problém. V Adresáři si najdete firmu, případně kontaktní osobu a její telefonní číslo. Dotyčný ale není v kanceláři. Rozhodnete se tedy zavolat odpoledne. Odpoledne jednoduše otevřete jedním klikem historii prohlížení a zde uvidíte ráno nalezený kontakt. Ten samý scénář lze použít na jakýkoli záznam v projektech, aktivitách či jiných dokumentech NET.Notes modulů.

Obdobné použití poskytují Oblíbené položky. Do tohoto seznamu si však uživatel vkládání informace sám, selektivně a tento seznam může například obsahovat odkazy na aktuální projekty, osobu, se kterou nyní často komunikuj apod.

Historie i oblíbené položky jsou seznamy, jejichž obsah je možno upravit a nepotřebné položky tak odstranit.

blog_historie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *