NET.Notes Desktop: Statistiky a úvodní panel

Nedílnou součástí systému NET.Notes Desktop je reportování souhrnných informací formou agregovaných tabulek nebo grafů. Úvodní záložka celého uživatelského desktopu obsahuje informace, které vycházejí z modulů provozovaných v rámci celého systému.

K dispozici tak může být grafické vyjádření fakturovaných částek dle obchodníka, měsíce či jiné sledované jednotky. Uživatelské rozhraní pak umožňuje mezi těmito parametry přepínat a graf se dle parametrů mění. Formát grafu je k dispozici v několika běžných variantách ve formě dema jsou varianty k nahlédnutí zde: http://vaadin.dussan.org/dchartsdemo/

vaadin_stats_chart

Analogicky jsou k dispozici tabulkové agregované informace, které dovolují zobrazovat kumulativní údaje typu zisk obchodníka za zvolené období, počet oslovených zákazníků, počet nabídek za sledované období apod.  Jednotlivé panely jsou implementovány formou zákaznických úprav tak, aby odrážely způsob práce se systémem konkrétního zákazníka. Z pohledu obecných možností nicméně poskytují bohatou škálu zobrazení informací.

vaadin_stats_sales

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *